Okulum Temiz Belgesi Başvurusu Yaptık

Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, Milli Eğitim Bakanlığı ile TSE arasında imzalanan ''Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme İşbirliği Protokolü'' kapsamında ve bir TSE belgesi niteliği taşıyan ''Okulum Temiz Belgesi'' başvurusunda bulunduk.

Okulumuzda yüz yüze eğitime başlamadan önce, fiziki ortamların temizliğini ve güvenliğini belgelendirmek üzere yaptığımız başvuru neticesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü saha hijyen tetkik görevlileri okulumuza gelerek Covid-19 sürecinde okulumuzda aldığımız tedbirleri inceleyerek değerlendirmede bulunacaklar.

14.10.2020 457

14-10-202014-10-2020