2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI

2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI

Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz, Sevgili Mezunlarımız...

Yeni öğretim yılının umut dolu, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını dileriz.

 

Biz öğretmenler her eğitim yılı başında, sanki öğretmenliğe yeni başlıyormuş gibi büyük bir heyecan ve sevinç duyarız. Tıpkı bu sene aramıza katılan öğrencilerimiz gibi Sizin de aynı heyecanı ve mutluluğu duyduğunuza inanarak. Bu heyecanı duymak, bu şansa sahip olmak gerçekten bir ayrıcalık. Bu bakımdan sahip olduğunuz bu şansın kıymetini bilip kendinizi ve ülkemizi iyi yerlere taşıyacak örnek şahsiyetler olacağınıza inanmaktayız. 

 

Hedefleriniz, amaçlarınız ya da yapmak istedikleriniz çok güzel büyük işler olsun. Ben inanıyorum ki okulumuzdan mezun olduğunuzda kendini bilen, vizyonu geniş, kültürüne ve değerlerine sahip çıkan bireyler olacaksınız.  Ve ilerde anne olacaksınız. Bir anne bir aileyi, aile bir toplumu, toplumlar şehri, şehirler ülkeyi, ülke dünyayı temsil eder ve her şey küçük bir hareketle başlar tıpkı bir kelebeğin kanadını çırpmasıyla başlayan kelebek etkisi gibi ya da küçük bir dokunuşla domino taşlarının yıkılması gibi... Bu yüzden her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz, bizim refahımız, huzurumuz, zenginliğimiz yani geleceğimizsiniz.

 

Biz öğretmenler olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Bunun için öğrencilerimizin bilişsel yeteneklerini geliştirmeleri için, onlara kendilerinin yapabileceklerini keşfetmelerini sağlayıcı bir ortam hazırladık. Gençlerimizin ruhsal ve fiziksel gelişimleri için kulüplerimiz ve bunun yanında destekleyici birçok etkinlikler düzenledik ve düzenlemeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin okul imkânlarını maksimum ölçülerde değerlendirmelerini, öğretmenlerimizin deneyimlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını istiyoruz.

Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak yeni eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini dileriz.

 

                                                                                            Yusuf UZUNER

                                                                                              Okul Müdürü

11.09.2019 281

11-09-201911-09-201911-09-201911-09-201911-09-201911-09-201911-09-2019

 

 

 

 

İLETİŞİM

Adres:
KİREÇ MAH. ÇOK MAKSATLI LİSE KÜME EVLERİ AYTEN YILMAZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 8B ŞALPAZARI / TRABZON


Telefon
(536) 989 2880


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın