29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞALPAZARI İLÇEMİZDE OKULUMUZUN KATKILARIYLA KUTLANDI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ŞALPAZARI İLÇEMİZDE OKULUMUZUN KATKILARIYLA KUTLANDI

Şalpazarı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni, havanın yağışlı olması nedeniyle Atatürk İlkokulu salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra başlayan Töreni Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hülya Ünsal sundu.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Vekili Murat Acar yaptı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçemiz Kaymakamı Sn. Murat ACAR yaptı. Kaymakam Acar konuşmasında; Cumhuriyetimizin nasıl ilan edildiğini ve 15 Temmuz 2016 günü milletimizin bu demokrasi mücadelesini hain fetö örgütüne karşı nasıl savunduğunu içeren bir konuşma yaptı. Konuşmasının sonunda başta Mustafa Kemal ATATÜRK' ü aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anarak, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Cumhuriyetin ilanı ve 15 TEMMUZ darbe girişimini konu alan bir slayt gösterisi izleyicilere sunuldu.

Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin öğrenciler tarafından okunması ile 2016-2017 öğretim yılında yapılan şiir, kompozisyon, koşu dalında dereceye giren öğrencilere ve Voleybol Turnuvasında dereceye girenlere, diğer sportif alanlarda dereceye girenlere ödül töreni yapıldı.

 

 

 

31.10.2016 7832

           




 

 

 

 Ayrıca Şalpazarı Ayten Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinin hazırlamış olduğu koro çalışması saz ve müzik eşliğinde misafirlerin hoş dakikalar geçirilmesini sağladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yöresel folklor gösterisi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

93.Yıl Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına;

İlçemiz Kaymakamı Sn. Murat Acar, Belediye Başkanı Sn. Refik Kurukız, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Daire amirleri, lise ve dengi okulların müdürleri, resmi kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, stk' lar, siyasi parti temsilcileri ile öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

İLETİŞİM

Adres:
KİREÇ MAH. ÇOK MAKSATLI LİSE KÜME EVLERİ AYTEN YILMAZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 8B ŞALPAZARI / TRABZON


Telefon
(536) 989 2880


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın