Genc Abis adlı eTwinning Projemizin Hikaye Konusu Trabzonspor

Genc Abis isimli eTwinning projemizde Türk dili ve edebiyatı öğretmenimiz Ramazan Ermiş danışmanlığında ortak ürün olarak hikaye yazma ve onun devamından hikayemizi seslendirme çalışmaları yaptık. Öğretim tekniği olarak istasyon tekniğini kullandığımız bu etkinlikte Şalpazarı'nın çeşitli okullarından yedi ortağı bir hikaye oluşturdu. Öğrenciler bu etkinliği yaparken hikayenin kaldığı yerden başlayıp hikayeyi bir aşama daha ileriye taşımayı hedefledi. Hem grup halinde hem de gruplar arası çalışmayı elzem kılan bu teknik sonunda "Trabzonspor" konulu bir hikaye oluşturuldu ve buna müteakip bu hikayemiz yine öğrencilerimiz tarafından seslendirilecek.

Hikayemizin tamamını okumak için aşağıdaki linke tıklayınız.

28.04.2022 1026

29-04-2022