Güle Güle Öğretmenim

"Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor. Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı.

Güzel bir aile olduk, anılar biriktirdik, pandemi nedeniyle birbirimize doyamasak da, hepimiz sağlıklıyız.

Hayatta en büyük başarı iyi bir insan olmaktır. "

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Şehrban BAYRAKTAR il içi tayini ile aramızdan ayrılarak Araklı ilçemize tayin olmuştur.. Ayrıca okulumuzda görev yapmış olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Hülya ÜNSAL İl dışı tayin ile İstanbul ilimize tayin olmuştur.

Okulumuza yapmış olduğu değerli katkılardan dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyor; yeni görev yerlerinde başarılarla dolu sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyoruz.

06.08.2021 481

02-09-2020