Marka Tescili

01.12.2022 124

01-12-2022

Genç Başarı Eğitim Vakfı'nın lise öğrencilerine yönelik bir programı olan "gencbizz"de okulumuz FİNALe kalan ilk 20 okul içerisine girerek büyük bir başarıya imza atmıştı. Genç Başarı Eğitim Vakfı'nın düzenlemiş olduğu Gençbizz Girişimcilik Programı'nda okulumuzun oluşturduğu Aasar GençBizz Şirketi Türkiye finalinde Classify Dijital Eğitim Platformu'nun prototip aşamasını tamamlayıp MVP aşamasına geçiren ekibimiz şirket çalışmalarını tamamlamıştır. 3 Haziran 2022 tarihinde Genç Başarı Eğitim Vakfı'nın YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak olan Türkiye finalinde derece alan ekiplerin açıklanacağı programda ekibimize başarılar dileriz. Genel müdürlük, finans, pazarlama, halkla ilişkiler gibi pozisyonlarda görevleri paylaşan öğrencilerimiz kurdukları "aasar" şirketinde eğitim alanında çığır açacak bir yazılımı gerçeğe dönüştürme peşinde. Okulumuzun girişimci ekibine İngilizce Öğretmeni Ramazan Günaçtı danışmanlık yapıyor.