ŞALPAZARI İLÇESİ MEHMET AKİF ERSOY´ U ANMA VE ŞİİRLERİNİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Şalpazarı İlçemizde İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY anısına düzenlenen İlkokullar arası İstikal Marşını Güzel Okuma, Ortaokullar arası İstikalal Marşını Güzel Okuma ve Açıklama, Liseler arası Mehemt Akif ERSOY Şiirlerini Güzel Okuma Yarışmasında okulumuz lise kategorisinde öğrencimiz Hülya KARAKOÇ, Türk Dili ve Edebiyat öğretmenlerimiz Fatma SAĞLAM ve Hülya ÜNSAL eşliğinde yarışmaya hazırlanmış ve 1 Mart 2017 tarihinde düzenlenmiş olan yarışmada İlçe 3. olmaya hak kazanmıştır. Başarılarından dolayı öğrencimiz Hülya KARAKOÇ´a, yarışmaya hazırlık aşamasında öğrencimizi çalıştıran öğretmenimiz Fatma SAĞLAM´a TEŞEKKÜR ederiz. Ayrıca yarışmada juri üyesi olarak görev alan Hülya ÜNSAL ve bilşim sorumlusu olarak görev alan Serkan USLU´ ya özverili çalışmaları ve yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

02.03.2017 630