Telafide Ben de Varım Programı

•sosyal– duygusal,

•akademik gelişim

•özel eğitim alanı

olmak üzere dört ana temaya uygun olarak planlanacak.

•Öğretmenler MEBBİS şifreleri ile sisteme giriş yaparak görev yaptıkları okul/ilçe/il programlarında tanımlanan eğitim faaliyetleri için görev talebinde bulunabilir.

•Modül üzerinde yayınlanan faaliyetlere katılmak isteyen  öğrenciler, veli izin dilekçeleri ile  faaliyeti planlayan okula başvuruda bulunacaklar.

•Eğitim faaliyetlerine katılmak isteyen veliler, faaliyetin planlandığı il/ilçe millî eğitim müdürlükleri ve okul müdürlüklerine başvuru yapabileceklerdir.

•Eğitim faaliyetlerine katılmak isteyen öğretmenler, MEBBİS Hizmetiçi Modülüüzerinden başvuru yapabileceklerdir.

•Başvuruları kabul edilen öğrenci, öğretmen, velilere kabul edildiklerine dair bilgilendirme, faaliyeti açan okul müdürlükleri tarafından yapılacaktır.

18.06.2021 222

Kaynak: www.telafidebendevarım.meb.gov.tr