Karadenizden Avrupaya Sağlık Gücü Hareketi

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında başlamış olduğumuz; Okul Müdürümüz Mustafa DEMİR, Müdür Yardımcısı Nurşen DEMİR ve Müdür Yardımcısı Sinan METİN nın hazırlamış olduğu "KARADENİZ'DEN AVRUPA'YA SAĞLIK GÜCÜ HAREKETİ" adlı proje, Avrupa Birliği Bakanlığının Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Ulusal Ajans tarafından desteklenerek kabul edilmiştir.

Bu kapsamda okulumuzla birlikte Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Beşikdüzü Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ortaklığında belirlenen 60 öğrenci, 3 refakatçı öğretmen ile 3 ülkeye 3 ayrı zamanda mesleki tecrübelerini geliştirmek, farklı ülkelerdeki uygulamaları görmek için yurt dışı hareketliliği gerçekleştirilmiştir.

17.12.2017 3982

res